ضرورت قرار گیری کتاب فقه رسانه در مجموعه کتب فقهی
حجت الاسلام علی اصغر اسلامی تنها اسلامی استادیار مطالعات فرهنگی و ارتباطات دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام در گفتوگو با خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزار رسا با اشاره به ضرورت آشنایی و کنش گری طلاب در عرصه رسانه گفت: با توجه به اینکه عصر کنونی عصر رسانه ها است، حوزه علمیه هم باید نسبت به پیشرفت فناوری های ارتباطات جمعی و اجتماعی، حوادث و تحولات زمانه آگاهی لازم را داشته باشد و آگاهی بخشی لازم را ارائه بدهد.
وی با اشاره به وظایف حوزه علمیه نسبت به حوزه دانشی و حوزه کنشگری انسانی ابراز داشت: بی تردید رسانه و کنشگری رسانه ای در جهان اجتماعی سکولار تمایز بنیادین با رسانه گری در جهان دیندار دارد، برهمین اساس همانگونه که در غرب در ساحت فلسفه رسانه، اخلاق رسانه و شناخت چیستی و عملکرد همچنین چگونگی رسانه گری بحث شده است، از منظر دانش دینی نیز در هر سه ساحت فلسفه حکمت رسانه، اخلاق و فقه رسانه لازم است که کار کنیم.
کارشناس حوزه رسانه با تاکید بر حوزه دانشی و فهم جهان رسانه ای اظهار داشت: در مجموعه کتاب های فقهی ما ضرورت یک کتاب فقه الاعلام هم اضافه شود و حوزه علمیه باید نسبت به نهاد رسانه برخورد فعال داشته باشد.
وی ادامه داد: اتفاقاتی که در درون نهاد حوزه رخ می دهد نیاز به رسانه گری و ارتباط عامه مردم با حوزه علمیه دارد از این رو در حوزه علمیه نیز باید مطالبه گری کرد تا ارتباط تعاملی و رسانه ای حوزه علمیه با مردم شکل پررنگ تری به خود بگیرد.
حجت الاسلام اسلامی تنها با ابراز اینکه تعامل مطلوب نهاد روحانیت با مردم در کنار رسانه سنتی و منبر نیاز به یک کنشگری فعال دارد، تصریح کرد: از مدیریت حوزه توقع می رود تمهیدات اندیشیده شده در هر دو بخش برای جامعه حوزی بیان بیشتری شود.